Lezingen positief opvoeden tiener (10 tot 16 jaar)

koken

Lezingen Positief Opvoeden Tiener

Ben jij dit?

Je kind is een tiener, al aardig op weg om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dus het gezinsleven kan wat stressvol zijn. Misschien schreeuwt je 11-jarige zoon tegen je in plaats van te praten. Of wil je 13-jarige dochter naar feestjes met mensen die je niet eens kent. Niet dat je echte problemen ervaart, je wilt graag op een gezonde wijze vinger aan de pols houden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Wat zijn Lezingen Tiener Positief Opvoeden?

Er zijn drie verschillende onderwerpen binnen de Lezingen Tiener serie – Verantwoordelijke tieners, Zelfstandige tieners en Sociaal betrokken tieners. Dit zijn lezingen over hoe je om kunt gaan met de meest voorkomende dilemma’s voor ouders van kinderen tussen 10 en 16 jaar.

Wat gebeurt er tijdens een Lezingen Tiener sessie?

Elke lezing duurt 90 minuten en je kan één, twee of alledrie de lezingen van de serie volgen. Ze behandelen de dagelijkse zorgen, zoals hoe je verantwoordelijk gedrag kan stimuleren, gezinsrelaties kan verbeteren, om kan gaan met zelfstandigheid of met problemen op school of met vrienden.

Bij elke lezing krijg je een tipsheet mee naar huis waarop alle tips nog eens vermeld staan. Je kan direct beginnen met positief opvoeden, om je tiener weer terug op de rails te krijgen – of om voorbereid te zijn op wat gaat komen.

Misschien wil je liever een 1 op 1 gesprek?

Maak bij CJG Woensdrecht  een afspraak voor een gesprek.

Bel voor meer informatie:

CJG Woensdrecht
T 06-23840232
m.stroop@woensdrecht.nl

Hulp nodig of vragen?